Ние за ДАРплей

  

Анна Кънчева    и         Румяна Кънчева  - част от екипа на ДАРПЛЕЙ                                     

  Разкъсвани между делника и мечтата, три момичета – Дени, Ани и Руми- предлагат едно особено вълнение, наречено Дарплей – игра за всички, които гледат на света с други очи и вярват, че три минути за някого са от особено значение, и той трябва да бъде чут.

  Аз се чувствам след края на играта много добре.

 Беше ми много забавно. Това беше най-прекрасният ден в живота!

 След играта Дарплей аз се чувствам невероятно. Защото в самата игра в рамките на три минути аз можех да споделя мнението си, а останалите ме слушаха. Сякаш бях учител, а за мен това е сбъдната мечта.

 След играта Дарплей аз се чувствам много добре. Защото в рамките на три минути можех да изразя своето мнение относно съучениците, лятото, живота. Със сигурност това е най-развиващата малките деца игра. Радвам се, че можах да играя. Ще запомня тази игра до живот.

 Чувствам се много хубаво след играта, несъмнено ми харесва, тя е много забавна и привлекателна, много ми харесва обаче комбинирането на Черен Петър, пясъчен часовник и картите с въпросчета. Моето мнение е, че играта много добре е измислена несъмнено.

 Аз се чувствам много добре след края на играта. Тя беше много интересна. Според мен Дарплей е много забавна.

 Аз се чувствам след тази игра много хубаво. Защото в тази игра трябваше да разкажеш за себе си. Каквото си чел през ваканциите, кой ти е любим предмет. И защото имаме в рамките на три минути да отговаряме на въпроси.

 След играта се чувствах ободрена по начин, който не може да се обясни. Много харесах играта, а и водещите бяха много позитивни и търпеливи с нас, защото ние сме 29 в клас и викахме много. Те просто не изгубиха желание да ни научат на нещо добро.

 След играта бях много развълнувана. Имахме възможността да изразим мнение и играта ми хареса много.

 След края на играта се чувствам много добре. Тя беше много хубава и интересна.